Обираємо меблі в дитячу для двох дітей

Спроектувати дизайн дитячої кімнати для двох дітей важче, ніж для однієї дитини. Адже необхідно не лише створити комфортне місце перебування, але також врахувати потреби кожного з них. Ми дамо рекомендації з оформлення дитячої кімнати для двох дітей та вибору оптимальних меблів.

Про планування дитячої для двох дітей

Визначаємося з функціональністю дитячої кімнати: буде вона тільки для сну чи також для відпочинку, навчання, ігор? Якщо це спальня, то наповнювати її зайвими меблями не варто, а колірну гаму обрати стриману. Білі меблі в дитячій - дивовижні, але догляд за ними повинен бути особливо ретельним.

Для дитячої спальні під замовлення можна вибрати стандартний комплект: шафа, ліжка, тумби. Дівчаткам додатково купити столик із дзеркалом.

«Якщо мова йде про спальні місця, а кімната простора, найкраще встановити два одномісні ліжка або два розкладні м'яких дивана. Якщо дитяча для двох невелика, найкраще батькам купити двох'ярусне ліжко або ліжко-горище. Такі моделі дозволяють значно економити простір кімнати». https://redlight.com.ua/

У дитячій кімнаті, де малюки будуть не тільки спати, а й проводити вільний час, комплектацію меблів можна розширити. Перш ніж меблі в дитячу купити в Києві, визначаємо функціональні зони. Для кожного з дітей відокремлюємо особистий простір, щоб уникнути конфліктів. Зону для ігор можна зробити загальною.

Столи краще встановити біля вікон - джерела повітря та натурального освітлення. Якщо поєднати стіл з підвіконням, то вільного простору буде більше.

Дизайн дитячої створюємо відповідно до вікових категорій

Дизайн дитячої кімнати треба продумати так, щоб він відповідав захопленням його мешканців. Якщо стіл один, він має бути великим, але розділеним на дві частини, обладнані полицями й скриньками. Наповнення дитячої кімнати оновлюється разом з віковими змінами дітей:

  • ясельний вік;
  • дошкільний;
  • початкові класи;
  • підлітковий період;
  • юнацький.

Інтер'єр дитячої кімнати розділяється на зони за функціональністю:

  • для сну та відпочинку;
  • для ігор і хобі;
  • особистий простір;
  • для навчання;
  • зона зберігання речей.

Можна використовувати висувні модулі, щоб звільнити простір. Згодом ігрова зона заповниться тренажерами чи іншими предметами, згідно із захопленням дітей.

Кращі варіанти меблів у дитячу кімнату

Дитячі меблі вибираємо практичні, екологічні та безпечні, з урахуванням габаритів та форми приміщення.

Ліжка на два яруси.

Двох’ярусне ліжко в дитячій для двох дітей звільняє корисну площу, а нижні ящики використовуються для зберігання білизни. Меблі в дитячу на замовлення за індивідуальними вимірами - чудове рішення!

З метою безпеки купити двох’ярусне ліжко краще дітям старше 6 років. Модель має бути оснащена:

  • захисними бортиками для верхнього ліжка;
  • міцною драбинкою з ергономічними поручнями;
  • комфортними матрацами;
  • середньою висотою.

Крім того, такі меблі в дитячу кімнату для двох дітей зазвичай виконані з безпечних натуральних чи штучних матеріалів.

Меблі вбудовані.

Вбудовані дитячі меблі в Україні використовується для економії території та можливості заховати речі, оскільки вони оснащені багатьма відсіками та ящиками.

Модульні меблі.

Модульні меблі в дитячу для дівчаток і хлопчиків компактніші й легші, ніж для дорослих. Вони представлені ​​шафами для книг та одягу, полицями, модними стелажами, письмовими столами, ліжками, комодами.

Відкидні меблі для дитячої під замовлення.

Відкидне ліжко або столик не захаращують простір, дуже практичні й зручні.

Пропонуємо купити дерев'яні меблі для дитячої кімнати

Хочете, щоб дитяча кімната ваших нащадків виглядала бездоганно? Тоді купуйте меблі з масиву дерева, які гарні, безпечні, комфортні й міцні. Дерев'яні меблі в дитячу купити в Україні можна в стилях модерн, класика, скандинавський. Для дитячих кімнат під замовлення дуже популярні комплекти дерев'яних меблів - трансформери.